Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Τεχνική Υποστήριξη

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης είναι μία από τις υπηρεσίες της Ευφυούς Εκπαίδευσης που στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας, προσφέροντας κάθε είδους τεχνική βοήθεια για τα προϊόντα της SMART Technologies, πριν και μετά την πώληση.

Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί με εμπειρία, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα σε κάθε ανάγκη για τεχνική υποστήριξη όλων των προϊόντων SMART. Η τεχνική υποστήριξη προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα περιπτώσεων, από απλές τεχνικές συμβουλές και πληροφορίες μέχρι αποκατάσταση τυχόν τεχνικών βλαβών και δυσλειτουργιών τεχνικής φύσης.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος συμβουλευτείτε πρώτα τα Συχνότερα Προβλήματα. Εάν επιθυμείτε να προμηθευτείτε ένα διαδραστικό πίνακα SMART Board σας προτείνουμε να επισκεφτείτε πρώτα τις Τεχνικές Απαιτήσεις. Εάν είστε ήδη πελάτης κάντε login εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Εάν μετά από όλα τα παραπάνω επιθυμείτε επιπλέον πληροφορίες ή αντιμετωπίζετε προβλήματα, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

  • Διαδραστικοί πίνακες

    Οι διαδραστικοί πίνακες SMART Board είναι εύχρηστοι και εύκολοι στην εγκατάσταση. Αν, παρ' όλ' αυτά, χρειάζονται οδηγίες ή εμφανιστούν τεχνικά προβλήματα, το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης προσφέρει στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις, έγκαιρα και οργανωμένα.

  • Προβολείς (projectors)

    Η Ευφυής Εκπαίδευση επιλέγει τους προβολείς που παρέχει με κριτίριο τις επιδόσεις, την ευελιξία και την αξιοπιστία τους. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης προσφέρει στους πελάτες μας αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση, τη χρήση τους ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα ανακύψει.


Είσοδος Πελατών

Επικοινωνήστε μαζί μας