Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Ιστορίες Εκπαίδευσης
  • SMART Notebook
  • Διαδραστικά θρανία
  • Εκπαιδευτικό Υλικό

Οδηγός χρήσης διαδραστικών πινάκων για τη Β/βάθμια

Στη διάθεση των εκπαιδευτικών δόθηκε ο Εκπαιδευτικός Οδηγός Χρήσης του Διαδραστικού Πίνακα, ένα εκτεταμένο έργο που μπορεί να αποτελέσει το δεξί χέρι των εκπαιδευτικών που χρησιμοποιούν Διαδραστικούς Πίνακες SMART Board. Ο οδηγός παρουσιάζει σενάρια διδασκαλίας για τα περισσότερα μαθήματα στη Β/βάθμια εκπαίδευση. Επιπλέον, περιέχει οδηγίες για την κατασκευή τους, χρησιμοποιώντας το λογισμικό SMART Notebook του διαδραστικού πίνακα, και πηγές στις οποίες έχει πρόσβαση ο μέσος εκπαιδευτικός.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2010 10:52 ) Περισσότερα...
 

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ενδιαφέροντος για διαδραστικούς πίνακες στα Γυμνάσια

Ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την πλευρά των σχολικών επιτροπών των Γυμνασίων προς το Υπουργείο Παιδείας, με στόχο τη συμμετοχή των σχολείων τους στο πιλοτικό πρόγραμμα για τη χρήση διαδραστικών συστημάτων (κυρίως πινάκων) στην Ελληνική Εκπαίδευση. Όπως είχε αναφερθεί σε παλαιότερη ενημέρωση, τα σχολεία που θα επιδοτηθούν, θα επιλεχθούν από το σύνολο των σχολείων που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση.

Η Ευφυής Εκπαίδευση, ως πρωτοπόρος ελληνική εταιρία στον τομέα της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η εταιρία έχει σημαντικότατη εμπειρία στην αξιοποίηση διαδραστικών πινάκων στην Ελληνική Εκπαίδευση και προσφέρει από την ίδρυση της ποιοτικές υπηρεσίες τεχνικής και εκπαιδευτικής υποστήριξης, καθώς και εκπαίδευση στη τεχνική και εκπαιδευτική χρήση των διαδραστικών πινάκων.

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 12:31 )
 

Νέα έκδοση: SMART Classroom Suite™ 2010

Η SMART Classroom Suite βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Η νέα έκδοση του πληρέστερου συνοδευτικού πακέτου λογισμικού για εργασία με διαδραστικούς πίνακες SMART Board, εκτός από τις βελτιώσεις, περιέχει και νέα χαρακτηριστικά. Το πακέτο προσφέρει στους εκπαιδευτικούς τη δυνατότητα να αυξήσουν την επικοινωνία και το βαθμό επίβλεψης σε ολόκληρη την τάξη ενώ παράλληλα επιτρέπει την ενασχόληση με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 17:48 ) Περισσότερα...
 

Νέο μοντέλο Διαδραστικού Πίνακα 600i

Η Smart Technologies ανακοίνωσε στις 28 Ιουνίου 2010 την τέταρτη γενιά διαδραστικών πινάκων της σειράς 600i, που αναμένεται να διατεθούν στη χώρα μας μέσα στους επόμενους μήνες. Τα νέα μοντέλα θα υποστηρίζουν όλα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη σειρά των 600i (υψηλή ποιότητα εικόνας, ελάχιστος όγκος συστήματος) και επιπλέον θα διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά που κάνουν τους 600i ακόμα πιο αποτελεσματικούς.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει το βελτιωμένο σύστημα στήριξης του προβολέα, το βελτιωμένο χειριστήριο, οι δυνατότητες διασύνδεσης με άλλες συσκευές καθώς και η υψηλή ευκρίνεια προβολής με δυνατότητα τρισδιάστατων προβολών.

Πηγή: Δελτίο τύπου της SMART Technologies, 28 Ιουνίου 2010

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 18:03 )
 

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση»

Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή «Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση» θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Κόρινθο από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου και διοργανώνεται από το ΕΤΠΕ και οικοδεσπότη το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η Ευφυής Εκπαίδευση δίνει το παρόν στις ερευνητικές εξελίξεις στον τομέα της εκπαιδευτικής τεχνολογίας, ενώ έχει συμμετάσχει επικουρικά στη διεξαγωγή έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σχετικά με τη χρήση των φορητών Η/Υ στην Α’ Γυμνασίου, η οποία θα παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο συνέδριο.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 27 Ιούλιος 2010 12:52 )
 


Σελίδα 1 από 11

Μοιραστείτε ...

Δείτε ...

Τα βίντεο της Ευφυούς Εκπαίδευσης στο YouTube

Σχολιάστε ...

Βρείτε μας στο