Ευφυής Εκπαίδευση

Ευφυείς Τεχνολογίες για την Εκπαίδευση

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • Διαδραστικοί Πίνακες
  • Ιστορίες Εκπαίδευσης
  • SMART Notebook
  • Διαδραστικά θρανία
  • Εκπαιδευτικό Υλικό
Διαδραστικός Πίνακας

Οι βασικές λειτουργείες του διαδραστικού πίνακα SMART Board

E-mail

Η Ευφυής Εκπαίδευση σας παρουσιάζει, σε αυτό το βίντεο, τις βασικές λειτουργείες του διαδραστικού πίνακα SMART Board. Μεταξύ άλλων, παρουσιάζεται η χρήση του ως παραδοσιακού σχολικού πίνακα, η χρήση των εφαρμογών του ηλεκτρονικού υπολογιστή και του παγκόσμιου ιστού μέσα από το διαδραστικό πίνακα, η μετακίνηση αντικειμένων, εικόνων, κλπ. με την αφή και η δυνατότητα σημειώσεων επάνω σε αρχεία, εικόνες ή βιντεο.

 

Αναγνώριση αφής: οι διαδραστικοί πίνακες SMART Board ακόμα καλύτεροι

E-mail

Η SMART technologies εισάγει το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό της αναγνώρισης αφής (touch recognition) στους διαδραστικούς πίνακες SMART Board (ακόμα και τους παλιούς)

 

Διαδραστική Τέχνη

E-mail

Το βίντεο αυτό έχει κερδίσει σε διαγωνισμό καλύτερου βίντεο παρουσίασης των SMART Board σε μάθημα. Παρουσιάζει τη χρήση του SMART Board σε μάθημα τέχνης.

 

SMART Table: το έξυπνο θρανίο

E-mail

Επίσημο βίντεο για την προώθηση του έξυονου διαδραστικού θρανίου SMART Table, που παρουσιάζει τις βασικές λειτουργίες και πλεονεκτήματα της πρωτοποριακής αυτής συσκευής.

 

Αξιοποιόντας το παλιότερο εκπαιδευτικό υλικό με τους διαδραστικούς πίνακες SMART Board

E-mail

Με τους διαδραστικούς πίνακες SMART Board οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αξιοποιήσουν το παλιό τους εκπαιδευτικό υλικό. Ο πίνακας τους δίνει τη δυνατότητα να δείξουν και να χειριστούν όλα τα ήδη των αρχείων (word, pdf, power point, κλπ.). Επίσης, μπορούν να γράψουν επάνω τους, να καταγράψουν το μάθημα σε βίντεο, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τον παγκόσμιο ιστό και τις εφαρμογές του υπολογιστή τους. Το βίντεο είναι παραγωγή της Ευφυούς Εκπαίδευσης.

 

Διαδραστικός πίνακας σε μικρή τάξη

E-mail

Ένας διαδραστικός πίνακας σε μάθημα σχολικής τάξη με μικρά παιδιά. Προσέξτε πως διαφοροποιούνται διάφορες συνηθισμένες ασκήσεις ή δραστηριότητες χάρη στον πίνακα SMART Board.

 

Ένα παιδί παίζει Γεωγραφία

E-mail

Ένα παιδί 8 ετών χρησιμοποιεί το λογισμικό GeoGames επάνω στο διαδραστικό πίνακα και διασκεδάζει μαθαίνοντας γεωγραφία.

 

Οδηγοί χρήσης (Αγγλικά)

Οδηγοί χρήσης των διαδραστικών πινάκων SmartBoard σε βίντεο( στα Αγγλικά)

 


Σελίδα 1 από 2